Tendințele în designul web pentru anul 2023

Go to top
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
NOTĂ DE INFORMARE privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Date generale

Înainte să vă hotărâți dacă veți dori sa vizitați siteul nostru, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații, deoarece este important să cunoașteți ce date personale vor fi prelucrate, în ce scop și care sunt drepturile dumneavoastră, pentru a vă exprima acceptul în deplină cunoștință de cauză.

South Design IT SRL vă informează prin prezenta despre prelucrarea datelor dumneavoastră personale și drepturile pe care le aveți în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date și a Legii nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Scopul și baza legală a prelucrării datelor personale

South Design IT SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea îmbunătățirii siteului. South Design IT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale care îi sunt furnizate.

South Design IT SRL prelucrează datele dumneavoastră personale în conformitate cu prevederile GDPR, în calitate de operator, prin intermediul serviciilor/birourilor/compartimentelor, în conformitate cu prevederile specifice aplicabile, pentru derularea activităților legate de relațiile publice/petiționare la solicitările persoanelor fizice (vizate).

Temeiul legal al prelucrării datelor

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în vederea îndeplinirii obligațiilor legale care revin operatorului (South Design IT SRL), conform articolului 6 alin. 1 litera c) și e) din GDPR.

Categoriile speciale de date cu caracter personal (dacă este cazul), South Design IT SRL le prelucrează în conformitate cu prevederile art. 9 alin. (2) lit. (j) din GDPR.

Categorii de date personale prelucrate

South Design IT SRL colectează numai datele personale necesare în scopurile menționate și  solicită persoanelor vizate numai acele date cu caracter personal strict necesare îndeplinirii acestor scopuri.

Categoriile de date personale (clasice sau digitale) supuse prelucrărilor la nivelul serviciilor/birourilor/ compartimentelor din cadrul South Design IT SRL sunt următoarele:

• în cazul formularului de contact : nume, telefon, adresă de email.

Categorii de persoane vizate : vizitatori ai site-ului.

Transferul datelor către terți

Accesul la datele confidențiale ale persoanelor vizate este limitat la nivelul reprezentanților South Design IT SRL pentru care este necesară accesarea acestor informații pentru atingerea obiectivelor recensământului, fără a fi transferate către terți.

Mecanismele de securitate a transferului de date și a celor de administrare a resurselor sunt asigurate de societatea de hosting calitate de operator, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. 

Drepturile dumneavoastră și modul de exercitare al acestora

1.Dreptul persoanei vizate de a fi informată în legătură cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal își are temeiul în articolele 13 și 14 din RGPD. Informațiile pe care trebuie să le primească se referă la identitatea și datele de contact ale operatorului, datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, scopul prelucrării și temeiul juridic. Acest drept poate fi exercitat.

2. Dreptul de acces (articolul 15 din RGPD) care prevede că persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective. Datorită prevederilor O.U.G. nr. 19/2020 precum și ale Legii nr. 190/2018, care prevăd derogări de la acest drept, acesta nu poate fi exercitat.

3. Dreptul la rectificare (articolul 16 din RGPD) stipulează că persoana vizată are dreptul de a obține de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor sale cu caracter personal inexacte. Datorită prevederilor O.U.G. nr. 19/2020 precum și ale Legii nr.190/2018, care prevăd derogări de la acest drept, acesta nu poate fi exercitat.

4. Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat” – articolul 17 din RGPD). Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului ștergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate. Acest drept nu poate fi exercitat datorită alineatului (3) al cărui text prevede că articolul nu se aplică când prelucrarea este necesară în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice, în conformitate cu articolul 89 alineatul (1), în măsura în care dreptul menționat la alineatul (1) este susceptibil să facă imposibilă sau să afecteze în mod grav realizarea obiectivelor prelucrării respective – lit. (d).

5. Dreptul la restricționarea prelucrării (articolul 18 din RGPD). Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului restricționarea prelucrării în anumite cazuri prevăzute expres de RGPD. Datorită prevederilor O.U.G. nr. 19/2020 precum și ale Legii nr. 190/2018, care prevăd derogări de la acest drept, acesta nu poate fi exercitat.

6. Dreptul la opoziție (articolul 21 din RGPD). În orice moment, persoana vizată are dreptul de a se opune prelucrării, din motive legate de situația particulară în care se află. Datorită prevederilor O.U.G. nr. 19/2020 precum și ale Legii nr. 190/2018, care prevăd derogări de la acest drept, acesta nu poate fi exercitat.

Persoanele care vizitează siteul, din totalitatea drepturilor conferite de RGPD, au restricții la exercitarea celor prevăzute de articolele 15, 16, 17, 18 și 21, potrivit prevederilor legale ce reglementează această restrângere conform celor prezentate mai sus.

Drepturi

Exercitare

dreptul la informare art. 13 , art. 14

DA

dreptul de acces art. 15

NU

dreptul la rectificare art. 16

NU

dreptul de a fi uitat art. 17

NU

dreptul la restricționarea prelucrării art. 18

NU

dreptul la opoziție art. 21

NU

dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere

DA

dreptul de a depune o plângere în fața instanței competente

DA

Formularele pentru exercitarea drepturilor pot fi solicitate societatii South Design IT SRL.

Toate informațiile primite de la dvs. sunt confidențiale, scopul prelucrării este exclusiv statistic, datele cu caracter personal cu care operează South Design IT SRL nu sunt divulgate sau transmise nimănui.

South Design IT SRL nu prelucrează datele cu caracter personal în scopul creării de profiluri.

Pentru exercitarea drepturilor dvs. vă rugăm să contactați direct, responsabilul cu protecția datelor din South Design IT SRL la adresa: dpo@aerowebdesign.ro (tel. 0724710658) sau în format letric la sediul South Design IT SRL.

Politica de cookies

 

Despre cookies-uri

Acest site folosește cookie-uri – fișiere text mici care sunt plasate pe computerul dumneavoastră pentru a ajuta site-ul să ofere o experiență mai bună utilizatorului. În general, cookie-urile sunt folosite pentru a păstra preferințele utilizatorilor, pentru a stoca informații pentru lucruri precum coșurile de cumpărături și pentru a furniza date de urmărire anonimizate aplicațiilor terțe, cum ar fi Google Analytics. Cookie-urile există în general pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Cu toate acestea, este posibil să preferați să dezactivați cookie-urile pe acest site și pe altele. Cel mai eficient mod de a face acest lucru este să dezactivați cookie-urile din browserul dvs. Vă sugerăm să consultați secțiunea de ajutor a browserului dvs.

Pot fi colectate, stocate și utilizate și următoarele tipuri de informații personale:

• informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browser-ului și despre sistemul de operare;

• informații despre vizitele și utilizarea acestui site web, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare pe siteul web;

Cookie-ul este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere), care este trimis de un server web către un browser și care este stocat de acel browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browser-ul solicită o pagină de la acesta. Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau cookie-uri „de sesiune”: cookie-ul persistent va fi stocat de către browser și va rămâne valabil până la data stabilită de expirare, cu excepția cazului în care acesta este șters înainte de data de expirare; pe de altă parte, cookie-ul de sesiune va expira la sfârșitul sesiunii utilizatorului, la închiderea browser-ului. Cookie-urile nu conțin de obicei informații care identifică personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute prin cookie-uri.

Cookies necesare (toți vizitatorii site-ului)

PHPSESSID: Pentru a vă identifica sesiunea unică pe site.

Cookies necesare (suplimentare, conexate clienților)

wp-auth: Folosit de WordPress pentru autentificarea utilizatorilor autentificați, autentificarea parolei și verificarea utilizatorilor.

wordpress_logged_in_{hash}: Folosit de WordPress pentru autentificarea utilizatorilor autentificați, autentificarea parolei și verificarea utilizatorilor.

wordpress_test_cookie Folosit de WordPress pentru a se asigura că cookie-urile funcționează corect.

wp-settings-[UID]: WordPress setează câteva cookie-uri wp-settings- [UID]. Numărul de la sfârșit este ID-ul dvs. de utilizator individual din tabelul bazei de date a utilizatorilor. Acesta este utilizat pentru a vă personaliza vizualizarea interfeței de administrare și, eventual, și a interfeței site-ului principal.

wp-settings-[UID]:WordPress setează, de asemenea, câteva setări wp- {time} – [UID] cookie-uri. Numărul de la sfârșit este ID-ul dvs. de utilizator individual din tabelul bazei de date a utilizatorilor. Acesta este utilizat pentru a vă personaliza vizualizarea interfeței de administrare și, eventual, și a interfeței site-ului principal.

GoogleAnalytcs – utilizat pentru monitorizarea tipurilor de utilizatori care accesează siteul nostru, zona geografica etc.

wordpress_test_cookie

Majoritatea browser-elor vă permit să refuzați / să acceptați cookie-uri – de exemplu:

• în Internet Explorer (versiunea 10) puteți bloca cookie-urile utilizând suprascrierea setărilor de manipulare a cookie-urilor, disponibile printr-un clic pe „Instrumente”, „Opțiuni de Internet”, „Confidențialitate”, apoi „Avansat”;

• în Firefox (versiunea 24) puteți bloca toate cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni”, „Confidențialitate”, selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric” din meniul derulant și debifând „Acceptați cookie-uri de la website-uri”; și

• în Chrome (versiunea 29), puteți bloca toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și pe „Setări de conținut”, apoi selectând „Blocați site-urile să trimită orice date” la rubrica „Cookie-uri”.

Blocarea tuturor cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea utiliza toate funcțiile de pe website-ul nostru.

Puteți șterge cookie-urile deja stocate pe computer – de exemplu:

• În Internet Explorer (versiunea 10), trebuie să ștergeți manual fișierele cookie (puteți găsi instrucțiuni despre cum puteți face acest lucru la http://support.microsoft.com/kb/278835 );

• În Firefox (versiunea 24), puteți șterge cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni” și „Confidențialitate”, apoi selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric”, făcând clic pe „Afișare cookie-uri”, apoi pe „Ștergeți toate Cookie-urile“; și

• în Chrome (versiunea 29), puteți șterge toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și pe „Ștergeți datele de navigare”, apoi selectați „Ștergeți cookie-urile și alte date despre website și plugin-uri” și faceți clic pe „Ștergeți datele de navigare”.

Ștergerea cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri.

Conținut încorporat

Paginile de pe acest site pot include conținut încorporat, cum ar fi videoclipuri YouTube, de exemplu. Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact în același mod ca și cum ai vizita celălalt site web.

Aceste site-uri web pot colecta date despre dumneavoastră, pot folosi cookie-uri, pot încorpora urmăriri terțe suplimentare și vă pot monitoriza interacțiunea cu acel conținut încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat dacă aveți un cont și sunteți conectat la acel site web. Mai jos puteți găsi o listă a serviciilor pe care le folosim:

YOUTUBE

Folosim videoclipuri YouTube încorporate pe site-ul nostru. YouTube are propriile politici privind cookie-urile și confidențialitatea asupra cărora nu avem control. Nu există nicio instalare de cookie-uri de pe YouTube și IP-ul dvs. nu este trimis către un server YouTube până când nu sunteți de acord. Consultați politica lor de confidențialitate : Politica de confidențialitate YouTube.

Perioada de stocare a datelor

Dacă vă înregistrați pe site-ul nostru, stocăm și informațiile personale pe care le furnizați în profilul dvs. de utilizator. Puteți vedea, edita sau șterge informațiile dvs. personale în orice moment (cu excepția modificării numelui de utilizator). Administratorii de site-uri web pot, de asemenea, să vadă și să editeze aceste informații.

Datele din documentele publice de proiect se vor prezenta numai agregate, rezultatele urmând a fi disponibile pentru o perioadă conform proiectului.

Măsuri de securitate

Folosim protocolul SSL / HTTPS pe întreg site-ul nostru. Aceasta criptează comunicațiile utilizatorilor noștri cu serverele, astfel încât informațiile personale de identificare să nu fie capturate / deturnate de terți fără autorizare.

Save settings
Cookies settings
× Salut!